Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Akustik süngerler

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

Akustik süngerler Empty
MesajKonu: Akustik süngerler   Akustik süngerler EmptySalı Eyl. 30, 2014 4:47 pm

Ses yalıtımı, ses geçiş kaybının artırılması anlamına gelir ve gürültü denetimini içerir. Ortamdan kaynaklanan hava seslerinin bitişikteki mekana geçmesinin engellenmesi ve darbeyle oluşan katı cisimlerde yayılan sesin yalıtılmasını kapsar.

Bina sakinlerini rahatsız eden sesin yayıldığı yolları yok etmek ya da konser salonu, sinema, kütüphane, stüdyo gibi mekanlarda dışarıdan gelen sesi azaltmak gerekir. Bu amaçla ses yalıtımı tüm bölme elemanlarının camyünü ve taşyünü gibi mineral esaslı malzemeler veya poliüretan veya melamin esaslı akustik sünger köpükler ile yalıtılması ile yapılmalıdır.

Yanmaya karşı yüksek direnç sağlayan ve mükemmel ses yutum değerlerine sahip yüksek performanslı akustik süngerdir. Ses yutma performansı çok iyi olan bu ürün, yüksek hava hızlarında bile herhangi bir aşınmaya maruz kalmaz. Hava içerisinde parçacıklar halinde yayılmaz.

Akustik olan ses yutum süngerleri genellikle akustik düzenlemeler, yannkılanma ve eko engellemede kullanılırlar.Talebe göre kendiliğinden yapışkanlı modelleri vardır. Uygulaması silikon veya özel solüsyon yapıştırıcı ile yapılır. Firmamız ses yalıtım uygulamaları yapmaktadır.

Akustik süngerler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Akustik süngerler
» Akustik sünger
» Akustik Paneller
» akustik panel
» Akustik sünger fiyatları