dj_ibo_g_h
| Konu: Akustik sünger Ptsi Ağus. 11, 2014 12:38 pm | |
| Akustik süngerler bir çok alanda düşük maliyetli olduğundan dolayı en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Piramit tipinde ses yalıtım süngerine denir. Esnektir ve kolay uygulanabilir. Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddellerle ileri teknoloji kullanılarak üretilir. Piramit sünger fiyatı ucuzdur. Piramit formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir. Ortamdaki sesin akustiği için kullanılır, makina dairelerinde ses yalıtım amaçlı kullanılır, jeneratör odalarında ses yutum amaçlı kullanılır, jenaratör odalarında kullanılır, prova ve kayıt stüdyolarında, mix odalarında, müzik odalarında, hastanelerde, otellerde, konferans salonları gibi alanlarda kullanılabilir. Son derece etkili ses yutma özelliği sayesinde ortamdaki sesin dengeli biçimde yutulmasını sağlar. Küf tutmaz ve nemden etkilenmez. Akustiği sağlayarak yankılanmayı engeller. Melaminden üretilen yarı sert, açık hücreli ve çok hafif bir malzeme olan basotect benzersiz ses yutma özelliği sayesinde mimarların ve uzman uygulamacıların akustik düzenlemede ve ses yalıtımında kullandığı özel bir üründür. Piramit formunda üretilir. | |
|