Akustik Piramit Süngerler formlu köpükler gözenekleri açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir. Esnektir ve kolay uygulanabilir.Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddelerle ileri teknoloji kullanarak üretilir.Piramit sünger fiyatı ucuzdur. Piramit formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir.
Mineral bazlı yanmazlık katkısı emprenye edilmiş açık gözenekli ve yanmazlık testlerinde yüksek dayanım gösteren poliüretan süngerlere akustik piramit tipinde ses yalıtım süngerine denir. Esnektir ve kolay uygulanabilir.
Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddellerle ileri teknoloji kullanılarak üretilir. Piramit sünger fiyatı ucuzdur. Piramit formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir. Piramit formlu köpükler gözenekleri açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir.
Akustik Piramit Ses Yalıtım Süngeri Teknik Özellikleri: Ortamdaki sesin akustiği için kullanılır Makina Dairelerinde Ses yalıtım amaçlı Jeneratör Odalarında Ses Yutum Özelliği Prova Ve Kayıt Stüdyolarında Mix Odalarında Müzik Odalarında. Birçok Alanda Düşük Maliyetli Olduğundan Dolayı En Çok Tercih Edilen Ürünler Arasındadır. Profesyonel Anlamda Ortam Akustiği İçin Firmamız 5 Ve 7Cm lik İstenilen Renkte Akustik Piramit Sünger Üretmektedir.
Akustik sünger fiyatları malzeme yoğunluk ve kalınlığına göre belirlenmektedir.
AKUSTİK PİRAMİT SÜNGER 65/ 75 40 MM 1M2 16 TL + KDV
AKUSTİK PİRAMİT SÜNGER 65/ 75 50 MM 1M2 19 TL + KDV
AKUSTİK PİRAMİT SÜNGER 65/ 75 70 MM 1M2 25 TL + KDV