Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

istanbul’da İkinci El Alım-Satımı

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

istanbul’da İkinci El Alım-Satımı Empty
MesajKonu: istanbul’da İkinci El Alım-Satımı   istanbul’da İkinci El Alım-Satımı EmptySalı Tem. 19, 2016 7:17 pm

Türkiye’nin en büyük şehir olan İstanbul’da ikinci el alım-satım sektörü çok büyüktür. Sürekli dışarından göç alması nedeniyle maddi imkanı olmayan insanlar, öğrenciler, memurlar, evindeki eşyaları hasar görün kişiler bir an önce evlerine eşya temin etmek adına ikinci el eşya satan mağazalara akın ederler. Özellikle öğrenciler ve bekarlar için en ideal yerlerledir. Küçük şehirlerde yaşadığınız yerlerde güvenebileceğiniz yerler vardır ikinci el eşya ihtiyaçlarınız buralardan rahatlıkla giderebilirsiniz ancak büyük şehirlerde ikinci el eşya satan yüzlerce, binlerce yer bulabilirsiniz. Kârlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız öncellikle güvenilir yerleri tercih etmelisiniz. İyi bir araştırma yapmak bu işin ilk adımıdır. Çevrenizdeki tanıdıklarınız veya tavsiyeler bu konuda sizlere yardımcı olabilir. İkinci el eşya ne olacak dememelisiniz. Sıfır eşya düzeyinde ikinci el eşya almak da var çok eski kullanılmış eşyaları almak da var bu sektörde. Sizlerin dikkat etmesi gereken en önemli kural en yeni eşyayı en uygun fiyata almaktır. İyi bir araştırma yaparak ve tavsiyelere kulak vererek ikinci el eşyanızı hem alıp hem de satabilirsiniz. Satmak da en az almak kadar önemlidir. Piyasa değerinde satılan ürünlerden iyi kazanç elde edersiniz. İstanbul’da yer alan bakırköy ikinci el eşya aradığınız en güvenilir yerlerin başında gelir. Bu adresten elinizdeki eşyaları piyasa değerine satabilir. Çok ekonomik rakamlarla da ikinci el eşya satın alabilirsiniz. Bir spot mağazası hem uygun hem piyasa değerine önem veren hem de aradığınız her şeyi bulabildiğiniz bir yer olmalıdır. Basit ayaküstü yerlerde umduğunuzu bulamazsınız. Spot mağazalarının bir diğer özelliği de bol çeşit olması ve ekonomik olmasıdır. İkinci el eşya ve spot mağazaları ürünlerinde kullanabilirliği göz önünde bulundurmalıdır.

istanbul’da İkinci El Alım-Satımı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Istanbul real estate - Istanbul'da yabancılar için emlak firması
» Gürcistan oto alım satım - Otogetir.com
» Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı
» Türkiyenin hesap Alım/Satım platformu
» istanbul seo