Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı

YazarMesaj
beyongs

Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı Empty
MesajKonu: Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı   Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı EmptySalı Ara. 06, 2011 11:07 pm

Site ismi : firsatiyor.com

Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı 38234427095650294736219

İçerik-Başlık : Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı

Site Kuruluş Tarihi : 2011 Yılı Ekim Ayı

Tanıtım, Açıklama : Özellikle son dönemlerde sıkça faydalandığım bir web sitesi olan www.firsatiyor.com 'dan kısaca bahsetmek istiyorum.

Fırsatiyor.Com araciliği ile, fırsat kuponları alım ve satım işlemleri yapılmaktadır. Elinizde Fırsat kuponu var ise ve bu fırsat kuponu boşta durmaktaysa, fırsat kuponunuz üzerinden para kazanmanız mümkündür. Fırsat kuponlarınızı, sisteme üye olarak ücretsiz bir şekilde duyurabiliyorsunuz. Fırsat kuponlarından faydalanmak isteyenler ise, sizden bu kuponları satın alıyorlar.

Peki bu Sistem ne derece güvenli ?

Fırsat kuponu satın almak isteyen kişi, Ödemesini Fırsatıyor.com güvenli hesabına yapıyor. Kupon satın alan kişi kuponu kullandıktıktan sonra üyelik hesabından onay veriyor, onay verdikten sonra güvenli hesaptaki para satıcıya aktarılıyor, Yani önce kuponu kullanıyorsun sonra ödeme satıcıya yapıyorsun. Böylece hem kupon satan, hem de kupon satın alan kişi 0 risk ile alişverişini gerçekleştiriyor.

http://www.oyunsiteniz.com

Fırsat Kuponu Alım - Satım Portalı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gürcistan oto alım satım - Otogetir.com
» Türkiyenin hesap Alım/Satım platformu
» Genesis Mining - İndirim Kuponu
» fırsat ukash
» Fırsat Ürünleri