Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Piramit Sünger

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

Piramit Sünger Empty
MesajKonu: Piramit Sünger   Piramit Sünger EmptyPerş. Ocak 15, 2015 1:16 pm

Piramit sünger ses emici özellikte yanmaz birinci sınıf malzemeden üretilmektedir. Tek

başına yüksek frekanstaki seslerin makinanın sesi yalıtımında kullanılmaz. Ancak konuşma sesleri gibi belli bir desibele kadar

sesi engeller. Kullanım amacı genellikle akustik mekanlarda ses kayıt odası ses performansını arttırmak ve ses problemlerini

gidermektir. Akustik piramit sünger epdm ağır bariyer ile kullanıldığında ancak güçlü bir ses izolasyonu sağlar.

Yanmaz malzemeden üretilen akustik piramit süngerler genellikle stüdyo, prova odaları, müzik odaları gibi akustik mekanlarda

kullanım alanına sahiptir. Ses emici özelliğiyle ses yalıtımı sağlar. Kullanıldığı ortamlarda doğru uygulandığında eko,

yankılanma ve gürültüyü engeller. Akustik piramit süngerler formlu köpükler gözenekleri

açık, ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir.

Ses yalitim malzemeleri özellikle iç mekanlarin akustik düzenlemeleri için kullanilir. Esnektir ve kolay uygulanabilir.

Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddelerle ileri teknoloji kullanarak üretilir. Piramit sünger fiyatı ucuzdur. Piramit

formlu süngerler gözenekleri açık ve ses yutma özelliği olan ses yalıtım malzemeleridir.

Esnektir ve kolay uygulanabilir. Malzemeler en iyi standartlara sahip hammaddelerle ileri teknoloji kullanarak üretilir. Piramit

yüzey formlu şeklinde üretilmiş ses emici akustik ses yalıtım süngeridir. Yüksek ses yutum katsayısı sayesinde yüksek frekanslı

sesleri yutabilir. İyi bir yapıştırma ve uzun ömürlü uygulama için akustik sünger yapıştırıcısı olan solüsyonu önermekteyiz.

Piramit Sünger
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ses Yalıtımı, Yumurta Sünger, Piramit Sünger
» Piramit ses yalıtım süngeri ve fiyatları
» Sünger Bob
» Akustik sünger
» sünger bob oyunları