Site İsmi : diziizletici.net
İçerik ya da Başlık : Yıllar sonra dizisi izleme sitesi
Site Kuruluş Zamanı : 2010 yılı Kasım ayı
Site Tanıtımı ve Açıklama : Internetten
dizi seyretmek gerçekten çok zevkli bir hal aldı. Ben artık dizileri kesinlikle diziizletici.net ten seyrediyorum. Neden mi çünkü televizyonlarda olan sıkıcı reklamlardan sıkıldım. Ve bazı dizilerde müzikli bölümleri de hemen geçmek istiyorum. Bu bakımdan gerçekten çok rahat ediyorum. Bir çok dizi sitesi var ama diziizletici.net gerçekten kaliteli olmuş. Bu sitede yeni dizilere de yer veriliyor
yıllar sonra izledim geçenlerde. Gerçekten çok kaliteli dizi yapmışlar. Oyuncuları gerçekten bir harika. Tam bir ünlü geçiti olmuş doğrusu. Bu diziyi televizyondan izlemek isteyenler Cumartesi günleri saat 22.00' de KanalD ekranlarına geçebilirler. Yeni dizilerden birde favorim gün akşam oldu. Dizi gerçekten güzel yaprak dökümünün ali rıza beyi bu sefer eşref baba rolünde. 5 çocuğu olan eşref karısının ölümüyle sarsılır ve çocuklarıyla olan kopuk bağı düzeltmek için hiç çıkmadığı kasabasından çıkmaya karar verir. Ama çocukları ondan çok şey saklamaktadır.
gün akşam oldu izlemek isteyenler içinde perşembe günleri saat 20.00 de showtv başına geçebilirler. Biz dizi izlemek isteyenler için diziizletici.net sitesini öneriyoruz siz de bi göz atın deriz.
Herkese iyi seyirler.