Teknoweb
| Konu: Araba Oyunu Oynamak İstermisiniz? Perş. Ağus. 25, 2011 3:50 pm | |
| Site Adresi:arabaoyunu.com.tr Kuruluşu Tarihi:2009 İçerik:taksi oyunlarıTanıtımı:Bugün sizlere internette araba oyunu oynayabileceğiniz en güzel sitelerden birini araştırdım. Sitede sadece araba oyunu, tır oyunları, kamyon oyunları ve bunun gibi araba oyunlarıyla ilgili daha birçok oyun mevcuttur. Sitenin sahibiyle yaptığımız görüşmede site sahibi her gün sitesine en az 100 ve en fazla 250 oyun yüklediğinden bahsetti bizlere ve sitesindeki oyunun kalitesini anlattı çoğu oyunun internetteki diğer sitelerde bulunmadığını ve özel olduğunu söyledi bizlere bu oyunların diğerlerinden daha pahalı ve kaliteli olduğunu söyledi. Fakat bazı taklitçilerin bu oyunu para vermeden aldığını buz yüzden çoğu oyunun siteden çalındığından bahsetti. Her konu hakkında konuştuk kendisiyle sitenin tasarımının neden turkuaz rengi olduğunuda açıkladı bize sitesini ilk kurduğunda sitede bir oylama düzenlemiş bir hafta süren oylama sonucunda ise sitenin arka planının rengi turkuaz oyunun epey farkıyla birinci gelmişti. Sitesindeki çoğu simgeler ve göstergelerin ziyaretçiler tarafından verilen oylarla belirlendiğini ayrıca özel isteklerlerde bu siteye istedikleri özel oyunları getirdiklerini söyledi. Sitesinde birçok oyun kategorileri var bunlardan başlıca birkaçını sizlerle paylaşacağım; Araba modifiye, araba oyunları, araba yarışları, jeep oyunları v.b oyunların olduğunu gördük bu oyunların hepsi birbirinden farklı ve çok güzel oyunlar herhangi bir kategoriden bir oyun seçtim adı zombi taksiydi oyuna bayıldım resmen yarım saat hiç ara vermeden oynadım benim size tavsiyem bu oyunu oynamanız. Sitede çok farklı oyun çeşitleri var bir katogoriye girdiniz mi oradaki oyunları oynamadan çıkamıyorsunuz zaten oyunu çok seven biriyseniz. Saatlerce bu araba oyunlarını oynamanız mümkün site sahibiyle yaptığımız görüşme sonunda sitesini ileride daha büyüteceğini söyleyerek konuşmamızı sonlandırıyoruz. | |
|