Yaklaşık 15 yıldır vaillant kombi kullanmaktayım. Bizim evimiz site içerisinde ve sitemiz yapılırken her daireye vaillant kombi koymuşlar.İyi ki de vaillant ı tercih etmişler. Biz de o gün bugündür bu kombiyi kullanıyoruz..Kombimizin markası ve kalitesinden dolayı ki 15 yıldır sapa sağlam ve sorunsuz evimizi ısıtıyor kombimiz..Yalnız son bir kaç; aydır bazen ara ara sıcak su verirken sorun oluyor. Bunun için de gerçekten işinde uzman bir vaillant servisi arıyorum. Bu kadar kaliteli ve yıllardır hiç bir arıza vermeyen kombi mi acemi ve güvensiz ellere emanet edeceğimi kimse benden beklemesin.
Araştırıyorum çünkü, bazı teknik servis elemanları arızalı olmayan bir parçayı bile sırf para kazanmak için arızalı deyip, bozuk olduğunu söyleyip değiştiriyorlarmış. Yetkili servisler daha uyanık. Dürüst bir teknik servis bulunca çağırıp baktıracağım. İnanıyorum ki bu kombi bana bir 10 yıl daha hizmet edecek, evimi ve beni ısıtmaya devam edecek.
Bunun için ben de kombime çok iyi bakacağım.
Bu makale bir
bahçelievler vaillant müşterimizin isteği doğrultusunda sitemiz aracılığı ile paylaşılmıştır. Yazıyı yazan
vaillant kombi servisi kullanıcımıza biz Bahçelievler vaillant servisi olarak teşekkür ediyoruz.