Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anta Hakkında Yorumlar

YazarMesaj
dj_ibo_g_h

Anta Hakkında Yorumlar Empty
MesajKonu: Anta Hakkında Yorumlar   Anta Hakkında Yorumlar EmptySalı Nis. 26, 2016 12:02 am

Merhaba arkadaşlar sizlere bugün satın aldığım Anta Marka Spor Ayakkabısı Hakkında Yorumlar yapmak istiyorum. Daha önce tavsiye edilen bir ayakkabıydı. Özellikle çok rahat olduğu söyleniliyordu. Beylikdüzündeki alışveriş merkezinde bir kaç modelini gördüm ve denedim ancak emin olamadım. Fiyatı oldukça uygundu. Daha sonra internet sitesini araştıdım mağazada olmayan bir modeli satın aldım. antasports'un kendi sitesinden satın aldım.

Aldığım Model ANTA DANON LİFE

Yorumlarım

Fiyat: Fiyat gerçekten uygun diğer ayakkabı markaları bir kaç yıldır fiyatları uçurdu yılda en az 2 spor ayakkabı alan biri olarak fiyatlar beni etkikelemeye başladı bu modeli 149 tl ye satın aldım.

Kargo: Çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Sanırım gününde kargoya veriyorlar bu beni çok mutlu etti. Fırsat sitelerinde 15 güne kadar ulaşabiliyordu.

Konfor: Gerçekten dedikleri kadar rahat bir model ben hep ayağımın içine basan biriyim ama bu model benim çok hoşuma gitti çok düzgün ve rahat

Dayanıklılık: Alalı 2 hafta olduğuiçin bu konuda birşey diyemeyeceğim ama oldukça dayanıklı duruyor.

Not: En kısa zamanda dayanıklılık hakkında daha fazla bilgi vereceğim.

Anta Hakkında Yorumlar Ff22b240_65a9_42f0_b3b5_4f62bc63f7f2

Anta Hakkında Yorumlar Anta

Anta Hakkında Yorumlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Medyumlar Hakkında Yorumlar
» Kitaplar hakkında özgün yorumlar Okuyorumyaziyorum.com adresinde
» Ufuk Bilkay Şikayet, Tavsiye ve Yorumlar
» Tüp mide ameliyatı olan kişiden yorumlar
» Saç Dövmesi Hakkında