Merhaba arkadaşlar sizlere bugün satın aldığım Anta Marka Spor Ayakkabısı Hakkında Yorumlar yapmak istiyorum. Daha önce tavsiye edilen bir ayakkabıydı. Özellikle çok rahat olduğu söyleniliyordu. Beylikdüzündeki alışveriş merkezinde bir kaç modelini gördüm ve denedim ancak emin olamadım. Fiyatı oldukça uygundu. Daha sonra internet sitesini araştıdım mağazada olmayan bir modeli satın aldım. antasports'un kendi sitesinden satın aldım.
Aldığım Model ANTA DANON LİFE
Yorumlarım
Fiyat: Fiyat gerçekten uygun diğer ayakkabı markaları bir kaç yıldır fiyatları uçurdu yılda en az 2 spor ayakkabı alan biri olarak fiyatlar beni etkikelemeye başladı bu modeli 149 tl ye satın aldım.
Kargo: Çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Sanırım gününde kargoya veriyorlar bu beni çok mutlu etti. Fırsat sitelerinde 15 güne kadar ulaşabiliyordu.
Konfor: Gerçekten dedikleri kadar rahat bir model ben hep ayağımın içine basan biriyim ama bu model benim çok hoşuma gitti çok düzgün ve rahat
Dayanıklılık: Alalı 2 hafta olduğuiçin bu konuda birşey diyemeyeceğim ama oldukça dayanıklı duruyor.
Not: En kısa zamanda dayanıklılık hakkında daha fazla bilgi vereceğim.