Sigarayı kolay bırakmak için Biorezonans terapisi yeterlidir.
Biorezonans maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması işlemidir. Quitt terapisi ise Almanya kökenli olup Biorezonans teknolojisinin madde bağımlılıkları, alerji tedavileri ve kilo vermeye odaklı özel şeklidir. Amaç alerjen ya da bağımlılık yapan maddeye karşı vücutta bir “silkelenme” ve “temizlenme” hali (detox) yaratabilmektir. Biorezonans terapisi birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen son sigaradan alınan frekans (elektromanyetik yayılım), elektronik olarak ters çevrilerek (ayna görüntüsü olarak) çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. Yapılan işlem vücuda düşük frekanslarda (radyo sinyalleri gibi) yayın yapmak gibidir. Bağımlılık yaratan maddeden alınan frekansın ayna görüntüsünün vücuda verilmesi ile iki ters frekans birbirini ortadan kaldırmaktadır. Quitt Biorezonans seansı bağımlılık yapan maddenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir.
Sigarayı kolay bırakmak için 45 dakikalık tek seans genellikle yeterli olmaktadır. İşlem sırasında kişi sakinleşme-rahatlama dışında bir şey hissetmez.
Sigara Bırakma terapisi sonrasında vücut nikotini ve yarattığı etkilerini unutuyor gibi durmaktadır. Kişi eski psikolojik alışkanlığıyla sigara içmeye kalksa dahi vücut sigara dumanına tepki vermekte, kişi önceden bildiği tadı, keyfi almadığını görmekte ve sigara içme davranışının anlamsızlaştığını fark etmektedir.
Terapinin Etkisi
Sigara bırakma terapisi sonrasında vücutta hızlı bir temizlenme olmakta ve bir iki gün içinde bünye sigarayı gerçekte olduğu gibi yani bir zehir olarak algılamakta ve sigara dumanına karşı doğal bir şekilde tepki vermektedir. Sigara bırakma terapisi ile vücudun nikotine karşı yıllar içinde geliştirmiş olduğu “tolerans” hali ortadan kalkmakta vücut sigara dumanını yeniden vücuda yabancı bir madde olarak algılamaya başlamaktadır.
Sigara bırakma terapisi sonrasında sigara içme isteği net olarak azalmakta, sigaranın dumanına karşı vücutta bir tepki oluşmaktadır. Sigara bırakma terapisine giren kişilerde “vücudun sigara istemiyor olması, fiziksel bir istek duymama hali” yaşanmaktadır. Etki – nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça – kalıcıdır.
Tek Seans Yeterli
Sigarayı bırakmak için bir seansı terapi çoğu zaman yeterlidir. İkinci seans ya da destek seansı ancak sigara isteğinin devam ettiği ya da ruhsal durumun desteklenmesi gerektiği zamanlarda kullanılır. İlk 48 saat vücudun yeni duruma uyumu için gerekli süredir ve kişinin sigara isteğine karşı az ya da çok direnmesi gereken zamandır. Bu sırada şiddetli bir sigara isteğinin olması beklenmez ancak yine de ilk 48 saat en riskli zamandır. 48 saat bitiminde sigara isteğinin artık sadece bazı zamanlarda ve hafifçe gelmesi beklenir. 48 saat geçtiği halde, zaman zaman da olsa; net, keskin bir sigara içme isteği duyuyorsanız size destek seansı kesinlikle önerilir. Bunun için ücret talep edilmez.
kaynak :
http://www.megalifeterapi.com