Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ulceron ile mide rahatsızlıklarına elveda

YazarMesaj
beyongs

Ulceron ile mide rahatsızlıklarına elveda Empty
MesajKonu: Ulceron ile mide rahatsızlıklarına elveda   Ulceron ile mide rahatsızlıklarına elveda EmptyPerş. Tem. 24, 2014 6:56 pm

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ve sağlıklı günler. Ben de mide rahatsızlıkları yaşıyordum hayatımı çok olumsuz yönde etkiliyordu iş hayatım ve ailemle olan ilişkilerim git gide kötü olmaya başladı. İşe gittiğim bir gün yine ağrılarımın ve sancılarımın etkisinde geçirdiğim bir günle karşı karşıyaydım bu günün men bitmesini ve yatmak istiyordum ağrılarım ve sancılarım gerçekten çok artmaya başlamıştı yemek yiyemiyordum sevdiğim birçok eğlenceden, yemekten, içeceklerden vazgeçmek zorunda kalmıştım. Arkadaşımla öğle arasında yemek yemeğe çıktık he zaman gittiğimiz lokanta da garson tanıdığımız bir kişiydi her zamankinden mi? diye sorunca verdiğim tepkiyle arkadaşım bunun nedenini bana sordu. Anlattım ve keşke daha erken anlasaymışım deyince şaşırdım sarı kantaron adında bir bitkiden bahsetti bana çevresindeki kişilerden duymuş bu bitkiyi onlarda aynı sorunları yaşıyormuş etkisi gerçekten görülür derecedeymiş. Akşam eve gittiğimde araştırdım bu bitkiyi ve Ulceron’un içinde bu bitkiyi gördüm sarı kantaronun etkileri gerçekten görülür derecede artık çok rahatım hiçbir mide sorunum kalmadı neredeyse ben çok mutlu oldum tavsiye ederim.

ülser - Nutraxin.com.tr
http://www.oyunsiteniz.com

Ulceron ile mide rahatsızlıklarına elveda
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tüp mide ameliyatı olan kişiden yorumlar
» Tüp mide ameliyatı ve Obezite hakkında Bilgiler - Obezitehaber.com