Bioxcin serum gerçekten süper
Ben bir ev hanımıyım ve saç dökülmesi problemi ile karşı karşıyaydım bir zamanlar. Bir zamanlar diyorum çünkü çözümümü buldum ben. Saçlarım bir zaman sonra gerçekten çok dökülmeye başladı. Evin her tarafında saçlarıma rastlıyordum benim moralimi bozduğu yetmezmiş gibi birde eşim ve çocuklarımı da bu durum rahatsız etmeye başlamıştı. Bu durumdan çok şikâyetçilerdi bu duruma bir an önce çözüm bulmamı istiyorlardı benden ama birçok şampuan denesem de hiç biri tam çözüm olmadı. Bir gün komşularımızı ziyarete gittiğimizde arkadaşıma derdimi anlatmıştım saçlarımın döküldüğünden bahsetmiştim. Oda bana daha önce böyle bir problem yaşadığını ve Bioxcin Genesis Serum kullanarak sorununu çözdüğünden bahsetti bana da tavsiye etti. Ertesi gün eczaneden Bioxcin Genesis Serum aldım ve kullandım. İlk kullanımda dökülmelerim azalmıştı bunu görebiliyordum ve inanamamıştım. Daha sonra bu ürünü tekrar ve tekrar kullandım saç dökülmemi bitirdi. Böylesine bir sorunumdan kurtardığı için Bioxcin’e çok teşekkür ediyorum. Üstelik saçlarım eskisinden daha parlak ve yumuşak dolayısıyla bende daha mutluyum.
http://www.bioxcin.com.tr/ (
Bioxcin.com.tr )