Web Adresi:
http://www.egitimajansi.comSahibi: egitimajansi
Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
Web Master ve ya Teknik Sorumlu: egitimajansi
Kullanılan sistem hakkında bilgiler: özel yazılım
Site içeriği hakkında detaylı bilgiler
EN'lerin Vitrini''
Eğitim dünyasının ilgiyle izlediği, şikayetlerini paylaştığı, sorularını, sorunlarını yönelttiği, gerektiğinde içerik ürettiği, Türkiye'nin en büyük eğitim platformu
egitimajansi.com, kullanıcı dostu yeni arayüzüyle çok daha renkli bir hale geldi.
Türkiye'den ve Dünya'dan eğitim gündeminde son dakika gelişmelerin anlık takipçisi olduğunuz, gündemi uzman eğitimci
Abbas Güçlü farkıyla çözümlediğiniz
egitimajansi.com, yeni içeriğinde keşfedilmeyi bekleyen yeteneklere özel bir blog sayfası hazırladı.
En Özgün Yazılar, En Yaratıcı Çizimler, En Çarpıcı Fotoğraflar
Paylaşımlarınızla renklenecek GENÇ BLOG, kendine özgü tasarımı ve dinamik yapısıyla kısa zamanda 7'den 70'e tüm kullanıcıların ilgi odağı olmayı hedefliyor.
Yaşama farklı pencereden bakıyor,farklı yorumluyorsanız 'YAZ GÖNDER' de özgün fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
Kendinizi en iyi çizgilerin mizahi diliyle ya da boya kalemlerinizle,fırçalarla tuallere yansıtarak ifade ediyorsanız, 'ÇİZ GÖNDER' sizin vitrin sayfanız olacak. Eserlerinizi yüzlerce takipçinin izlemesini sağlayabilirsiniz.
Çarpıcı,enteresan gözlemlerinizle kadrajınızı hep farklı konumlandıranlardansanız, gezip gördüğünüz en özel yerleri fotoğraflayıp ÇEK GÖNDER'de albüm oluşturabilirsiniz.
Sosyal medyada ilgiyle izlenen fotoğraflara,videolara,anektodlara da sayfanızda yer verebilir,takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.
Siz de sayfamıza ücretsiz üye olup Genç Blog vitrininde hemen yerinizi alın.
* Paylaşımlarınız editor onayından geçtikten sonra vitrine taşınacaktır.
gencblog.egitimajansi.comYorumlarınız için
editor@egitimajansi.com