Tasarımın Yeni Adresi...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Başarı Konuşmakla Değil Çalışmakla Olur..!

AnasayfaPortalLatest imagesKayıt OlGiriş yap

En Güzel Video İzleme Platformu

YazarMesaj
Teknoweb

En Güzel Video İzleme Platformu Empty
MesajKonu: En Güzel Video İzleme Platformu   En Güzel Video İzleme Platformu EmptyCuma Mayıs 04, 2012 6:11 pm

Site Adresi:videoseyretindir.gen.tr
Kuruluşu: 2009
İçerik:En Güzel Video İzleme Platformu
Tanıtımı:

Youtube'un yasaklanmasının ardından ülkemizde bir çok video izleme sitesi açılmış olup bunlardan bazıları kendi alanınd kaliteyi ve özgünlüğü yakaladıysa da bir çok internet video izleme sitesi maalesef çöp site olarak google sandboxa girdi. Şimdi sizlere tanıtımını yapacağım video izleme sitesi ise gerek içerikleri ile gerekse videoların açılma hızıyla gerçekten de taktire şayan bir video izle sitesidir.

En güzel videolarla sizlerleyiz demek yerine seçme ve kaliteli videolar ile sorunsuz bir şekilde hizmet vermekteyiz demek daha mantıklı olacaktır kanaatini taşımaktayım. Çünkü bir çok video izleme sitesinde videolar açılmamakla birlikte zaman kaybına sebep olmaktadır. Düşünsenize değerli dostlar eskimeyen şarkılardan olan ayla dikmen'in en sevdiğiniz bir şarkısını bulmuşsunuz ve bir çok yerde video çalışmadığından dolayı internet sitelerini dolaşmaya devam etmişsiniz. Tam da videomu buldum dediğiniz bir anda bir de bakıyorsunuz ki video açılmıyor. Öyle bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz ki bunu kendimden biliyorum. Abi giriyorum siteye büyük bir heyecanla ve aşk-u şevk ile sonrasında ise öyle bir hayal kırıklığıyla çıkıyorum ki siteden çıkarken demediğim laf kalmıyor.

Sizin de öyle sorunlar yaşamamanız için çok fazla sayıda video eklemektense sürekli çalışacak olan videoları eklemeyi tercih ettik. Bunun yanında size videoların açılma hızının da yüksek olduğunu söylemek isterim...

En Güzel Video İzleme Platformu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Full Film İzleme Platformu
» Eğlenceli Tom Ve Jerry İzleme Platformu
» En Güzel Oyun Platformu
» Video Paylaşım Platformu
» Facebook'tan Video İzleme